Ne në CNW po kërkojmë kandidatë profesionistë, të motivuar dhe të apasionuar për një pozicion pune me kohë të pjesshme si Specialist i IT -së, i Specializuar në integrimin e sistemit - 2022.

ZONA JUAJ E PËRGJEGJSIS OFRON SHUMË MUNDSI:

 • Komunikim pa probleme - qoftë me telefon, radio ose udhëzime të dhënash
 • Supozimi i detyrave në fushat e arkitekturës së sistemit, harduerit dhe softuerit
 • Rrjetëzimi i përbërësve të softuerit për të formuar sisteme komplekse
 • Fitimi i aftësive të TI -së me specializim të mëvonshëm
 • Njohja me sistemet e rrjetit të TI -së në funksionim dhe në vend te klientët

KOMPETENCAT TUAJA JANË DHE BAZA E SUKSESIT TONË:

 • Të paktën një përfundim kryesor i mirë deri në shumë i mirë
 • Nota të mira në matematikë, fizikë dhe anglisht
 • Një kuptim shumë i mirë i marrëdhënieve teknike
 • Ekipi i orientuar, punëtor, i ndërgjegjshëm dhe i kujdesshëm dhe shumë i interesuar për IT

FORCA DHE EFIKASITETI JONË ËSHTE SIGURIA JUAJ:

 • Ne ofrojmë mundësi individuale zhvillimi dhe të gjera
 • Mundësitë e trajnimit
 • Hyrje e shpejtë dhe e lehtë
 • Një punë afatgjatë
 • Ekipi simpatik dhe i motivuar me një hierarki të sheshtë
 • Vend pune me pajisje moderne me dy monitorë
 • Atmosferë pune e qetë dhe krijuese
 • Kazino që nuk lë asgjë për të dëshiruar (Playstation, tavolinë, pingpong, etj)
 • Orë fleksibël pune, pije falas dhe fruta të freskëta
 • Shumë i hapur për ide të reja

Për të gjithë kandidatët e interesuar, mezi presim aplikimin tuaj të detajuar me email në: jobs@cnw-gmbh.de ose aplikoni lehtë duke përdorur formularin e mësipërm.

Ne në CNW po kërkojmë kandidatë profesionistë, të motivuar dhe të apasionuar për një pozicion pune me kohë të plotë si Inxhinier i Sistemit IT.

ZONA JUAJ E PËRGJEGJSIS OFRON SHUMË MUNDSI

 • Zbatimi i projekteve të TI
 • Administrimi i sistemit dhe rrjetit
 • Mbështetje dhe ndihmë me ndryshimet e harduerit dhe softuerit
 • Instalimi, konfigurimi, përmirësimi dhe mirëmbajtja e harduerit dhe softuerit
 • Administrimi i sistemeve të TI (serverët, klientët dhe pajisjet periferike)
 • Planifikimi, zbatimi dhe mbështetja e sigurisë së IT dhe zgjidhjeve të sigurisë me pfSense
 • Zbatimi i koncepteve të sigurisë dhe ruajtjes së të dhënave me Docusnap
 • Pjesëmarrja në planifikimin, krijimin, përditësimin dhe zgjerimin e dokumentacionit të sistemit dhe dokumenteve të ndihmës.

KOMPETENCAT TUAJA JANË DHE BAZA E SUKSESIT TONË

 • Trajnimi si specialist i IT (m / f / d) integrimi i sistemit ose i ngjashëm, ne jemi të lumtur t'u japim një shans hyrësve ambiciozë anësorë
 • Punë e strukturuar, e orientuar drejt zgjidhjes dhe e pavarur
 • Përvoja me: Microsoft Windows 2012,2016 dhe 2019
 • Ju dëshironi të keni një përvojë fillestare në Exchange, RDP; SQL, VMWare, pfSense
 • Administrimi i: zgjidhjeve rezervë dhe firewall
 • Përvoja me Office 365 dhe produktet cloud

FORCA DHE EFIKASITETI JONË ËSHTË SIGURIA JUAJ

 • Promovimi i trajnimit të mëtejshëm në lidhje me degët, e. B. Microsoft, VMWare etj.
 • Mjedis emocionues pune dhe kushte fleksibël pune
 • Telefoni celular i kompanisë Lidhje shumë të mira të transportit publik
 • Zyra e brendshme është e mundur
 • Makina e kompanisë e mundshme
 • Hyrje e shpejtë dhe e lehtë
 • Një punë afatgjatë
 • Ekipi simpatik dhe i motivuar me një hierarki të sheshtë
 • Vend pune me pajisje moderne me dy monitorë
 • Kazino që nuk lë asgjë për të dëshiruar (Playstation, tavolinë, pingpong, etj.)
 • Pije falas dhe fruta të freskëta
 • Shumë i hapur për ide të reja
 • Mundësia për të përfshirë fuqitë tuaja në suksesin e mëtejshëm të korporatës.

Për të gjithë kandidatët e interesuar, mezi presim aplikimin tuaj të detajuar me email në: jobs@cnw-gmbh.de ose aplikoni lehtë duke përdorur formularin e mësipërm.

NE PO PUNËSOJMË

Kohët e fundit ne jemi duke kërkuar dikë që plotëson kërkesat tona për këto dy pozicione: Inxhinieri IT dhe FISI. Për të lexuar më shumë rreth kërkesave dhe përshkrimit për këto pozicione klikoni butonat më poshtë.

Aplikoni tani për t'u bërë stafi ynë!

Plotësoni të gjitha fushat e treguara më poshtë.

  Ekipi ynë

  Njihuni me ekipin tonë të bukur dhe miqësor

  Ridvan Halimi

  CEO

  Një Ekspert i IT -së me një përvojë praktike/pune në industrinë e teknologjisë së informacionit dhe shërbimeve.

  Lirikë Qerimi

  Zhvilluesi i uebit

  Studenti Master i Shkencave Kompjuterike me një përvojë të praktikimit/punës në industrinë e teknologjisë së informacionit dhe shërbimeve. Të aftë në HTML & CSS, PHP & MySQL, zhvillues WordPress, Databases (SQL, MySQL), Inteligjencë Biznesi, Sistem Zhvillimi dhe Dizajn Grafik.

  Lirim Hyseni

  Zhvilluesi i uebit

  BSc me një përvojë të praktikimit/punës në industrinë e teknologjisë së informacionit dhe shërbimeve. Të aftë në HTML & CSS, PHP & MySQL, Laravel, WordPress etj.

  Eldi Aliu

  Zhvilluesi i uebit

  Studenti Master i Shkencave Kompjuterike me një përvojë të praktikimit/punës në industrinë e teknologjisë së informacionit dhe shërbimeve. Të aftë në HTML & CSS, PHP & MySQL, zhvillues WordPress, Databases (SQL, MySQL), Inteligjencë Biznesi, Sistem Zhvillimi dhe Dizajn Grafik.