Rreth Nesh

Keni nevojë për Zgjidhje Softuerike IT? Ne jemi mbrapa juve!

Ne në CNW ju mbështesim në transformimin dixhital dhe ju ndihmojmë të arrini qëllimet tuaja individuale të biznesit me zgjidhje të personalizuara për IT dhe infrastrukturën e IT. Si ekspert IT, ju përfitoni nga njohuritë tona shumëvjeçare dhe portofoli ynë i larmishëm i produkteve. Klientët tanë na vlerësojnë për përgjigjen tonë të shpejtë, disponueshmërinë fleksibël dhe zgjidhjet efikase. Me CNW ju keni një partner IT pranë jush i cili është atje për ju me ekspertizë dhe qëndrueshmëri!

Ne si një nga kompanitë më të sigurta synojmë të ofrojmë në treg një sërë zgjidhjesh në botën e ZGJIDHJEVE TF SOFTWARE por jo vetëm, sepse ne gjithashtu ofrojmë IT KONSULTIM ku agjentët tanë do t’ju ndihmojnë të zgjidhni problemet tuaja që lidhen me teknologjinë! Gjithashtu, CNW vjen me një risi në fushën e zhvillimit të aplikacioneve në internet duke ofruar një shërbim të ri ‘CNW SOLUTIONS’.

Misioni jonë

Misioni i CNW NETWORK në bazë të përvojës sonë shumëvjeçare është t'ju mbështesë në transformimin dixhital dhe t'ju ndihmojë të arrini qëllimet tuaja individuale të biznesit me zgjidhje të personalizuara për IT dhe infrastrukturën IT duke zhvilluar strategji interesante për të përmbushur kërkesat e klientëve.
Vizioni jonë

Vizioni i CNW NETWORK karakterizohet nga qëllimi i ofrimit të shërbimeve moderne për klientët tanë. Ne gjithmonë përpiqemi të jemi në trend me zhvillimin e teknologjive dhe teknologjive të përdorura në këtë industri, një fushë të cilën ne përpiqemi të mbajmë marrëdhënie me klientët tanë. Konkurrenca e kompanisë sonë varet nga sa shpejt dhe me fleksibilitet mund të reagojmë ndaj kërkesave të klientëve. Arsyeja për zgjedhjen e CNW NETWORK është se ne përpiqemi të jemi unikë në zgjidhjet tona duke iu referuar aftësisë për të menduar jashtë kutisë.

Pse Kompania jonë?

Bazuar në përvojën tonë shumëvjeçare, konsulentët tanë punojnë me ju për të zhvilluar një strategji individuale që përputhet saktësisht me dëshirat dhe projektet tuaja. Konsulentët tanë karakterizohen nga vite përvojë praktike, pavarësia e prodhuesit dhe aftësia për të menduar jashtë kutisë. Duke ofruar një gamë të gjerë produktesh që mund të merrni nga ne, por nuk është e gjitha sepse listës i është shtuar fusha për zhvillimin e faqeve të internetit, duke ndjekur gjithmonë trendin global duke ofruar shërbime cilësore për klientët tanë besnikë!